Dobro dosli na Forum od Tuborg Green CS 1.6 Servera
 
HomeCalendarKako koristiti ovaj Forum?TražiLista članovaGrupe korisnikaRegistracijaLogin

Share | 
 

 Kritike i pohvale nasih ADMIN-a

Go down 
AutorPoruka
G E X
Admin
avatar

Broj komentara : 46
Join date : 2009-05-09

KomentarNaslov komentara: Kritike i pohvale nasih ADMIN-a   Sun May 10, 2009 4:35 pm

Ovo je tema posvecena POHVALAMA I KRITIKAMA NASIH ADMINA.
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
ReScUe-UNIT

avatar

Broj komentara : 5
Join date : 2009-05-21
Age : 24
Mjesto : mostar

KomentarNaslov komentara: ZEstoka kritika   Sun May 24, 2009 5:54 am

eee ljudi sta ima kako ste mi evo da vam se ja malo ispovjedim oko admina na ovom prestiznom serveru jednom od najboljih po meni.Naravno ja postujem sve admine pa cak i novog admina blade cestitke kingu bravo majstore ali samo mi je jedno glupo (boring )na ovome serveru.Admini E.m.Y i jos jedan neznam tacno kako mu je ime veliki mu je nick kada je staza de_inferno ponavljaju stalno jedno te isto (sranje):

KUCA,BAZA I BALKON KICK BAN samo je to prituzba zasto to nepise gex skru ili rotacija samo ste se vi scepali to a prvi koji su u kuci i koji su na balkonu i koji se stekaju su naravno E.m.Y i taj admin.To se meni desilo jucer ja sam igrao naravno pod mojim nickom i naravno taj admin je rekao to (sranje) i ja ulazim u kucu izlazim na onaj dio gdije je prozor i cucnem pored kutije zadrzim se tu samo da promjenim sanzer jer sam imao 2 metka i sljedeca kutija od te taj admin se stekno i ceka i ja naletim i naravno ja sam down a on sebi kill dobio.NEPRAVDA za to vam savjetuje daj se okanite suplje price.GEX skru samo tako nastavi te braco kraljevi ste i ostali blade rotacija i ostali samo tako. Twisted Evil Cool lol!
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
Skruface_177
Admin
avatar

Broj komentara : 17
Join date : 2009-05-10
Age : 25
Mjesto : Capljina

KomentarNaslov komentara: Re: Kritike i pohvale nasih ADMIN-a   Sun May 24, 2009 6:02 am

ReScUe-UNIT (citat):
eee ljudi sta ima kako ste mi evo da vam se ja malo ispovjedim oko admina na ovom prestiznom serveru jednom od najboljih po meni.Naravno ja postujem sve admine pa cak i novog admina blade cestitke kingu bravo majstore ali samo mi je jedno glupo (boring )na ovome serveru.Admini E.m.Y i jos jedan neznam tacno kako mu je ime veliki mu je nick kada je staza de_inferno ponavljaju stalno jedno te isto (sranje):

KUCA,BAZA I BALKON KICK BAN samo je to prituzba zasto to nepise gex skru ili rotacija samo ste se vi scepali to a prvi koji su u kuci i koji su na balkonu i koji se stekaju su naravno E.m.Y i taj admin.To se meni desilo jucer ja sam igrao naravno pod mojim nickom i naravno taj admin je rekao to (sranje) i ja ulazim u kucu izlazim na onaj dio gdije je prozor i cucnem pored kutije zadrzim se tu samo da promjenim sanzer jer sam imao 2 metka i sljedeca kutija od te taj admin se stekno i ceka i ja naletim i naravno ja sam down a on sebi kill dobio.NEPRAVDA za to vam savjetuje daj se okanite suplje price.GEX skru samo tako nastavi te braco kraljevi ste i ostali blade rotacija i ostali samo tako. Twisted Evil Cool lol!

Tnx brate...add me na MSN ako me nemas mogli smo jos popricat !
skruface_360@hotmail.com
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
G E X
Admin
avatar

Broj komentara : 46
Join date : 2009-05-09

KomentarNaslov komentara: Re: Kritike i pohvale nasih ADMIN-a   Sun May 24, 2009 1:38 pm

ReScUe-UNIT (citat):
eee ljudi sta ima kako ste mi evo da vam se ja malo ispovjedim oko admina na ovom prestiznom serveru jednom od najboljih po meni.Naravno ja postujem sve admine pa cak i novog admina blade cestitke kingu bravo majstore ali samo mi je jedno glupo (boring )na ovome serveru.Admini E.m.Y i jos jedan neznam tacno kako mu je ime veliki mu je nick kada je staza de_inferno ponavljaju stalno jedno te isto (sranje):

KUCA,BAZA I BALKON KICK BAN samo je to prituzba zasto to nepise gex skru ili rotacija samo ste se vi scepali to a prvi koji su u kuci i koji su na balkonu i koji se stekaju su naravno E.m.Y i taj admin.To se meni desilo jucer ja sam igrao naravno pod mojim nickom i naravno taj admin je rekao to (sranje) i ja ulazim u kucu izlazim na onaj dio gdije je prozor i cucnem pored kutije zadrzim se tu samo da promjenim sanzer jer sam imao 2 metka i sljedeca kutija od te taj admin se stekno i ceka i ja naletim i naravno ja sam down a on sebi kill dobio.NEPRAVDA za to vam savjetuje daj se okanite suplje price.GEX skru samo tako nastavi te braco kraljevi ste i ostali blade rotacija i ostali samo tako. Twisted Evil Cool lol!
brate zelim ti zahvaliti na ovim informacijama puno ti hvala za ovo sad znam sta treba ispraviti kod admina jos jednom hvala evo ti moj msn pa me add marin.pervan@hotmail.com
Imamo te ja i Skru u planu za admina...hvala jos jednom Wink
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
ReScUe-UNIT

avatar

Broj komentara : 5
Join date : 2009-05-21
Age : 24
Mjesto : mostar

KomentarNaslov komentara: GEX   Mon May 25, 2009 4:01 am

ma vec sam te ja dodao na msn samo me jos moras prihvatiti ali ono oko admina ja sam samo rekao kako se to radi po mom misljenu ni jedan od ova dva admina nebi trebao da ima admina thx i samo tako braco moja
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
Admin
Admin
avatar

Broj komentara : 12
Join date : 2009-05-08

KomentarNaslov komentara: Re: Kritike i pohvale nasih ADMIN-a   Mon May 25, 2009 7:47 am

ReScUe-UNIT (citat):
eee ljudi sta ima kako ste mi evo da vam se ja malo ispovjedim oko admina na ovom prestiznom serveru jednom od najboljih po meni.Naravno ja postujem sve admine pa cak i novog admina blade cestitke kingu bravo majstore ali samo mi je jedno glupo (boring )na ovome serveru.Admini E.m.Y i jos jedan neznam tacno kako mu je ime veliki mu je nick kada je staza de_inferno ponavljaju stalno jedno te isto (sranje):

KUCA,BAZA I BALKON KICK BAN samo je to prituzba zasto to nepise gex skru ili rotacija samo ste se vi scepali to a prvi koji su u kuci i koji su na balkonu i koji se stekaju su naravno E.m.Y i taj admin.To se meni desilo jucer ja sam igrao naravno pod mojim nickom i naravno taj admin je rekao to (sranje) i ja ulazim u kucu izlazim na onaj dio gdije je prozor i cucnem pored kutije zadrzim se tu samo da promjenim sanzer jer sam imao 2 metka i sljedeca kutija od te taj admin se stekno i ceka i ja naletim i naravno ja sam down a on sebi kill dobio.NEPRAVDA za to vam savjetuje daj se okanite suplje price.GEX skru samo tako nastavi te braco kraljevi ste i ostali blade rotacija i ostali samo tako. Twisted Evil Cool lol!


Upravu je 100 %.
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika http://kita-moja.forummotion.com
G E X
Admin
avatar

Broj komentara : 46
Join date : 2009-05-09

KomentarNaslov komentara: Re: Kritike i pohvale nasih ADMIN-a   Mon May 25, 2009 9:43 am

hvala vam onda....to cu pod hitno rijesiti
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
Admin
Admin
avatar

Broj komentara : 12
Join date : 2009-05-08

KomentarNaslov komentara: Re: Kritike i pohvale nasih ADMIN-a   Mon May 25, 2009 2:33 pm

G E X (citat):
hvala vam onda....to cu pod hitno rijesiti


ma nista sve je to za dobro servera ..
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika http://kita-moja.forummotion.com
G E X
Admin
avatar

Broj komentara : 46
Join date : 2009-05-09

KomentarNaslov komentara: Re: Kritike i pohvale nasih ADMIN-a   Mon May 25, 2009 2:45 pm

Admin (citat):
G E X (citat):
hvala vam onda....to cu pod hitno rijesiti


ma nista sve je to za dobro servera ..

xD naravno
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
iNdestructiblEEEE



Broj komentara : 2
Join date : 2009-05-23

KomentarNaslov komentara: Re: Kritike i pohvale nasih ADMIN-a   Tue May 26, 2009 3:37 pm

Samo bi zamolio head admina da paze kome daju admine danas rotacija prijetu ljudima da ce ih ban jer su stavili tag fnatic.Kakve to veze ima sa serverom jel smeta nesto ili ... I vidio sam kasnije da ih je ban . I nakon toga je mene ban jer sam napravio 2 heda sa dgl a nije me ni pogledo vec me je odma ban pa eto samo malo pripazite ...
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
G E X
Admin
avatar

Broj komentara : 46
Join date : 2009-05-09

KomentarNaslov komentara: Re: Kritike i pohvale nasih ADMIN-a   Wed May 27, 2009 4:15 am

iNdestructiblEEEE (citat):
Samo bi zamolio head admina da paze kome daju admine danas rotacija prijetu ljudima da ce ih ban jer su stavili tag fnatic.Kakve to veze ima sa serverom jel smeta nesto ili ... I vidio sam kasnije da ih je ban . I nakon toga je mene ban jer sam napravio 2 heda sa dgl a nije me ni pogledo vec me je odma ban pa eto samo malo pripazite ...

hvala sto si mi javio rijesit cu to odma sa njim....hvala puno na postu... Wink
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
ReScUe-UNIT

avatar

Broj komentara : 5
Join date : 2009-05-21
Age : 24
Mjesto : mostar

KomentarNaslov komentara: Mahnitluk   Wed May 27, 2009 7:08 am

procitao sam post od incredibula i u potpunosti se slazem ali izvinite na izrazu ali mi je pun k$**"seljaka koji se parave pametni to oni su admin ko vas J*** vi ste glupani a mi smo elita na ovome serveru treba i rotaciju i emy-a i philla spustiti nazemlju i reci im stani kralju ti si samo admin nisi bog pa da odlucujes sta sto ljudi igraju sa razlicitim tagovima neka igraj u rotacija mislim da ima klan ali ako nema treba da im se divi da kaze sam sebi pa sto su oni bolji od mene pa nemogu i ja imati klan i ja sam imao klan ali se raspao jer nismo mogli igrati radi skole ali sam se ja divio sto sam dio jednog klana jedan mali djelic srca jedne ekipe zato samo jedno hocu da kazem dosta je SUPLJE PRICE! Evil or Very Mad Sad
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
G E X
Admin
avatar

Broj komentara : 46
Join date : 2009-05-09

KomentarNaslov komentara: Re: Kritike i pohvale nasih ADMIN-a   Wed May 27, 2009 8:49 am

ReScUe-UNIT (citat):
procitao sam post od incredibula i u potpunosti se slazem ali izvinite na izrazu ali mi je pun k$**"seljaka koji se parave pametni to oni su admin ko vas J*** vi ste glupani a mi smo elita na ovome serveru treba i rotaciju i emy-a i philla spustiti nazemlju i reci im stani kralju ti si samo admin nisi bog pa da odlucujes sta sto ljudi igraju sa razlicitim tagovima neka igraj u rotacija mislim da ima klan ali ako nema treba da im se divi da kaze sam sebi pa sto su oni bolji od mene pa nemogu i ja imati klan i ja sam imao klan ali se raspao jer nismo mogli igrati radi skole ali sam se ja divio sto sam dio jednog klana jedan mali djelic srca jedne ekipe zato samo jedno hocu da kazem dosta je SUPLJE PRICE! Evil or Very Mad Sad

slazem se sa tobom to treba pod hitno rijesiti...to cu rijesavat sa njima....a vama hvala na informaciji puno...jos jednom hvala na postu... Wink
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
Skruface_177
Admin
avatar

Broj komentara : 17
Join date : 2009-05-10
Age : 25
Mjesto : Capljina

KomentarNaslov komentara: Re: Kritike i pohvale nasih ADMIN-a   Wed May 27, 2009 6:14 pm

G E X (citat):
ReScUe-UNIT (citat):
procitao sam post od incredibula i u potpunosti se slazem ali izvinite na izrazu ali mi je pun k$**"seljaka koji se parave pametni to oni su admin ko vas J*** vi ste glupani a mi smo elita na ovome serveru treba i rotaciju i emy-a i philla spustiti nazemlju i reci im stani kralju ti si samo admin nisi bog pa da odlucujes sta sto ljudi igraju sa razlicitim tagovima neka igraj u rotacija mislim da ima klan ali ako nema treba da im se divi da kaze sam sebi pa sto su oni bolji od mene pa nemogu i ja imati klan i ja sam imao klan ali se raspao jer nismo mogli igrati radi skole ali sam se ja divio sto sam dio jednog klana jedan mali djelic srca jedne ekipe zato samo jedno hocu da kazem dosta je SUPLJE PRICE! Evil or Very Mad Sad

slazem se sa tobom to treba pod hitno rijesiti...to cu rijesavat sa njima....a vama hvala na informaciji puno...jos jednom hvala na postu... Wink

de gusteru rijesavaj to Wink Wink Wink
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
G E X
Admin
avatar

Broj komentara : 46
Join date : 2009-05-09

KomentarNaslov komentara: Re: Kritike i pohvale nasih ADMIN-a   Thu May 28, 2009 6:41 am

Skruface_177 (citat):
G E X (citat):
ReScUe-UNIT (citat):
procitao sam post od incredibula i u potpunosti se slazem ali izvinite na izrazu ali mi je pun k$**"seljaka koji se parave pametni to oni su admin ko vas J*** vi ste glupani a mi smo elita na ovome serveru treba i rotaciju i emy-a i philla spustiti nazemlju i reci im stani kralju ti si samo admin nisi bog pa da odlucujes sta sto ljudi igraju sa razlicitim tagovima neka igraj u rotacija mislim da ima klan ali ako nema treba da im se divi da kaze sam sebi pa sto su oni bolji od mene pa nemogu i ja imati klan i ja sam imao klan ali se raspao jer nismo mogli igrati radi skole ali sam se ja divio sto sam dio jednog klana jedan mali djelic srca jedne ekipe zato samo jedno hocu da kazem dosta je SUPLJE PRICE! Evil or Very Mad Sad

slazem se sa tobom to treba pod hitno rijesiti...to cu rijesavat sa njima....a vama hvala na informaciji puno...jos jednom hvala na postu... Wink

de gusteru rijesavaj to Wink Wink Wink

na zapovjed..... xD
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
Blade.



Broj komentara : 4
Join date : 2009-05-22

KomentarNaslov komentara: Re: Kritike i pohvale nasih ADMIN-a   Sun May 31, 2009 11:28 am

Vrlo korisna tema.
Svaka cast svima.
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
G E X
Admin
avatar

Broj komentara : 46
Join date : 2009-05-09

KomentarNaslov komentara: Re: Kritike i pohvale nasih ADMIN-a   Mon Jun 01, 2009 7:30 am

Blade. (citat):
Vrlo korisna tema.
Svaka cast svima.

tnx Very Happy
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
Skruface_177
Admin
avatar

Broj komentara : 17
Join date : 2009-05-10
Age : 25
Mjesto : Capljina

KomentarNaslov komentara: Re: Kritike i pohvale nasih ADMIN-a   Mon Jun 01, 2009 11:45 am

Blade. (citat):
Vrlo korisna tema.
Svaka cast svima.

hehe...to mara...
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
LightAngels



Broj komentara : 3
Join date : 2009-05-23

KomentarNaslov komentara: Re: Kritike i pohvale nasih ADMIN-a   Thu Jun 04, 2009 3:50 pm

GEX DE SREDI ZA C F H PHILL ANSELMO DA ME NE BANUJE KAD GOD ME VIDI NA SERV DAM MU JEDANPUT HEAD SHOT I NE POGLEDA ME A BAN ME ILI MU ODUZMI ADMINA ILI TO RIJESI JBT KRU UVIJEK ME ON BANUJE AL UVIJEK
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
G E X
Admin
avatar

Broj komentara : 46
Join date : 2009-05-09

KomentarNaslov komentara: Re: Kritike i pohvale nasih ADMIN-a   Fri Jun 05, 2009 7:06 am

LightAngels (citat):
GEX DE SREDI ZA C F H PHILL ANSELMO DA ME NE BANUJE KAD GOD ME VIDI NA SERV DAM MU JEDANPUT HEAD SHOT I NE POGLEDA ME A BAN ME ILI MU ODUZMI ADMINA ILI TO RIJESI JBT KRU UVIJEK ME ON BANUJE AL UVIJEK

ok nema problema samo mi na msn-u napomeni to da rijesim nebrini nista bice rijeseno samo mi napomeni.... hvala na postu Wink
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
Overdose.



Broj komentara : 1
Join date : 2009-12-07
Age : 25
Mjesto : Mostar

KomentarNaslov komentara: Re: Kritike i pohvale nasih ADMIN-a   Wed Dec 09, 2009 7:55 am

ZZ server je drama ubjedljivo najboljji server u BiH,mislim da je sve drama,osim jednog admina John Doo.On me banovao jer sam rekao da je server brijesnica glup.Neki lik j na server upao i govorio da je brijesnica cudo server i davao ip otisao sam da vidim kakav je srw.Nigdje veze je server cisto da kazem.Odmah sam se vrato na tuborg i rekao da je server glup,misleci da ce skontati da se govori O serveru Briijesnici medjutim Meni je R A Z Z O R rekao da sam glup misleci da sam to rekao za tuborg nije proslo ni 20 sekundi odmah me je admin John Doo. banovo ako ja nesto grijesim izvinjavam se ali likovi koji mene znaju,znaju da ja to za tuborg ne bi nikada rekao jer ja stalno visim na tuborg.....Molim vas da se ovo rijesi!!!!!!!
Na vrh Go down
Vidi profil korisnika
Sponsored content




KomentarNaslov komentara: Re: Kritike i pohvale nasih ADMIN-a   

Na vrh Go down
 
Kritike i pohvale nasih ADMIN-a
Na vrh 
Stranica 1/1

Permissions in this forum:Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
Tuborg Green CS 1.6 Server :: Admin Team-
Idi na: