.Van HelsIng
Broj komentara : 3 Join date : 2009-05-12 Mjesto : Vukojebina Ljubuski
| Naslov komentara: Moje Misljene.. Sun May 24, 2009 8:18 am | |
| Sve je 5 na serveru samo jos jedna stvar .. da stavite plug-in za damage .. kada opalis metak u nekog da pise kolko je oduzeto , biti ce jos lude i bolje igrat .. i da stavite plug-ine headshot i ona sranja (multi kill , wicked sick , holy shit itd .. ) H V A L A ! | |
|
Skruface_177 Admin
Broj komentara : 17 Join date : 2009-05-10 Age : 31 Mjesto : Capljina
| Naslov komentara: Re: Moje Misljene.. Sun May 24, 2009 12:31 pm | |
| - .Van HelsIng (citat):
- Sve je 5 na serveru samo jos jedna stvar .. da stavite plug-in za damage .. kada opalis metak u nekog da pise kolko je oduzeto , biti ce jos lude i bolje igrat .. i da stavite plug-ine headshot i ona sranja (multi kill , wicked sick , holy shit itd .. )
H V A L A ! PlugIn sto si spomeno da pise kolko tebi neko oduzima i kolko mu ti oduzimas necemo stavljati jer nam se to nesvidja...plugIn je bezze npr. bacis Frag nedje i tako mores vidit ima li tu ikoga ili ne ! Navedeni PlugIn za zvukove takodjer necemo stavljati jer se to opcenito nestavlja na Public servere to je vise za Fun Servere.Vecina raje to isto nevoli,ili smeta dok slusas muziku i igras ! Hvala na postu ! | |
|
G E X Admin
Broj komentara : 46 Join date : 2009-05-09
| Naslov komentara: Re: Moje Misljene.. Sun May 24, 2009 1:45 pm | |
| slazem se sa skruom sve isto mislim kao on.....Hvala na tvome misljenu...tu smo da diskutiramo..... tnx na postu | |
|
Hiperion.
Broj komentara : 12 Join date : 2009-05-09
| Naslov komentara: Re: Moje Misljene.. Tue Jun 02, 2009 1:54 pm | |
| AHAHA to dzeba sve sam ti ja to reko... xD | |
|
Skruface_177 Admin
Broj komentara : 17 Join date : 2009-05-10 Age : 31 Mjesto : Capljina
| Naslov komentara: Re: Moje Misljene.. Thu Jun 04, 2009 4:52 pm | |
| - Hiperion. (citat):
- AHAHA to dzeba sve sam ti ja to reko... xD
a nista sam ja bez tebe | |