Tuborg Green CS 1.6 Server
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dobro dosli na Forum od Tuborg Green CS 1.6 Servera

HomeLatest imagesTražiRegistracijaLogin

Sta biste dodali a sta izmjenili na nasem serveru?

Go down 
4 posters
AutorPoruka
LightAngels

Broj komentara : 3

Sta biste dodali a sta izmjenili na nasem serveru? Empty
KomentarNaslov komentara: Sta biste dodali a sta izmjenili na nasem serveru?   Sta biste dodali a sta izmjenili na nasem serveru? I_icon_minitimeSat May 30, 2009 11:23 am

GEX..... E.M.Y nekad zna da upali wh vjeruj mi ja dodjem na serv ko bot igra i onda izadje i udje nakog nekolko minuta i ko pro sviju ubija de rjesi to malo plz
Na vrh Go down
G E X
Admin
G E X

Broj komentara : 46

KomentarNaslov komentara: Re: Sta biste dodali a sta izmjenili na nasem serveru?   Sta biste dodali a sta izmjenili na nasem serveru? I_icon_minitimeSat May 30, 2009 11:54 am

LightAngels (citat):
GEX..... E.M.Y nekad zna da upali wh vjeruj mi ja dodjem na serv ko bot igra i onda izadje i udje nakog nekolko minuta i ko pro sviju ubija de rjesi to malo plz

hvala na informaciji sumnjo sam u to otprije bio vec....mozesli molim te samo ovaj post staviti gdje pise admin team i zalbe na admina nije ovde mjesto ovome....al tebi hvala svejedno na informaciji...... Wink
Na vrh Go down
s33k

Broj komentara : 2

KomentarNaslov komentara: Re: Sta biste dodali a sta izmjenili na nasem serveru?   Sta biste dodali a sta izmjenili na nasem serveru? I_icon_minitimeMon Jun 01, 2009 8:57 am

LightAngels (citat):

Mogu također potvrditi ovu sumlju. E.M.Y. igra ponekad malo cudno.
A jednom prilikom kad sam ga pitao za wh prvo se pravdano da nema da nikad nije imalo, a poslje je rekao da je znao da je lik kojeg je ubio tu jer igra iz igraonice i da mu frend igra u ct a on u t pa mu je frend rekao da je ovaj tu Very Happy
Frend je naravno izasao sa servera, tj nije ga ni bilo vec je bio wh.
Na vrh Go down
G E X
Admin
G E X

Broj komentara : 46

KomentarNaslov komentara: Re: Sta biste dodali a sta izmjenili na nasem serveru?   Sta biste dodali a sta izmjenili na nasem serveru? I_icon_minitimeMon Jun 01, 2009 9:13 am

s33k (citat):
LightAngels (citat):

Mogu također potvrditi ovu sumlju. E.M.Y. igra ponekad malo cudno.
A jednom prilikom kad sam ga pitao za wh prvo se pravdano da nema da nikad nije imalo, a poslje je rekao da je znao da je lik kojeg je ubio tu jer igra iz igraonice i da mu frend igra u ct a on u t pa mu je frend rekao da je ovaj tu Very Happy
Frend je naravno izasao sa servera, tj nije ga ni bilo vec je bio wh.

e sada sam potvrdio svoju sumnju odavno sam bio sumnjo na njeg....e hvala vam obadvojici na informacijama emy se dobiti zadnju opomenu......
Na vrh Go down
ReScUe-UNIT

ReScUe-UNIT

Broj komentara : 5
Mjesto : mostar

KomentarNaslov komentara: e.m.y   Sta biste dodali a sta izmjenili na nasem serveru? I_icon_minitimeTue Jun 02, 2009 2:37 pm

daj ga molim te nosi iz admina
Na vrh Go down
Sponsored content

KomentarNaslov komentara: Re: Sta biste dodali a sta izmjenili na nasem serveru?   Sta biste dodali a sta izmjenili na nasem serveru? I_icon_minitime

Na vrh Go down

Sta biste dodali a sta izmjenili na nasem serveru?
Na vrh 
Stranica 1/1
 Similar topics
-
» Sta biste dodali a sta izmjenili na nasem serveru?
» Admini na Tuborg Green Clan War 1.6 Serveru